Kunci Gitar Ungu - Limang Taun Chord Dasar


[Intro]
F  G  F  G

[Verse]
      C              G/B        Am
tak sawang-sawang sliramu wis bedo
       F         Em         Dm
wis ra koyo pertama pas dadian
  G    -F      Em
jane ku wes kroso
   Am        F
ternyata awakmu main ati
  Fm                 G
main ati karo wong liyo

[Chorus]
             F               G
kowe ora ngerti.. sing tak roso
               Em
nanggung loro ati
                    Am
sing wis mbok blenjani
          Dm       -C#m  G
janjimu rabakal ninggal aku
              C
kanggo wong liyo

C-Dm-Em-F                      G
opokah niatmu mung arep nglarani
            Em
aku ra nyongko
       -E             Am
tegomen kowe ning mburi
           Dm       G
wis limang taun iki
            F   G
aku mbok apusi

   C            G/B          Am
saiki wis tak lilakne kowe lungo
      F         Em              Dm
wis kapok atiku sing mbok blenjani
  G    -F      Em
jane ku wes kroso
   Am        Dm
ternyata awakmu main ati
  Fm                 G
main ati karo wong liyo

[Chorus]
             F               G
kowe ora ngerti.. sing tak roso
               Em
nanggung loro ati
                    Am
sing wis mbok blenjani
          Dm       -C#m  G
janjimu rabakal ninggal aku
              C
kanggo wong liyo

C-Dm-Em-F                      G
opokah niatmu mung arep nglarani
            Em
aku ra nyongko
       -E             Am
tegomen kowe ning mburi
           Dm       G
wis limang taun iki
           (Dm)
aku mbok apusi

[Int]
Dm  Em  F  Em -A
    ooh

    Dm                 Em
(ternyata awakmu main ati) ooh
   F       -D/F#      G
(main ati karo wong liyo)

[Chorus]
             F               G
kowe ora ngerti.. sing tak roso
               Em
nanggung loro ati
                    Am
sing wis mbok blenjani
          Dm       -C#m  G
janjimu rabakal ninggal aku
              C
kanggo wong liyo

C-Dm-Em-F                      G
opokah niatmu mung arep nglarani
            Em
aku ra nyongko
       -E             Am
tegomen kowe ning mburi
           Dm       G             C
wis limang taun iki.. aku mbok apusi

C-Dm-Em-F                      G
opokah niatmu mung arep nglarani
            Em
aku ra nyongko
       -E             Am
tegomen kowe ning mburi
           Dm       G
wis limang taun iki
            C
aku mbok apusi
C-Dm  -Em-F     G
limang taun iki
            F   G          C
aku mbok apusi.. huuu.. apusi

Chord Ungu - Limang Taun

CHORD KUNCI GITAR TERKAIT:

Tidak ada kunci gitar terkait