Kunci Gitar Pusma Shakira - Remis Chord Dasar


[Intro]
Am G F G
Am G F G

[Verse]
C             F
 abot yen kelingan
   G                     C
wektu aku ro kowe kudu pisahan
C        -Em      F
 cerito gede sing tak banggakne
  G                     C
endinge kudu mlaku dewe-dewe

C                F
 urip kudu terus mlaku
   G                    C
ra mungkin ngenteni loroku
C    -Em   F
 sak abot-abote atiku
   G                 C
pasti diwarasno.. wektu

F                 G
 bener salah ora ono arti
   Em                  Am
mergo.. wes ora dadi siji
Dm      G             C   -Em
 aku nganan.. kowe ngeri

[Chorus]
F                 G
 ngelalekke kowe ora gampang
 Em           E        Am
ora segampang nandur katresnan
Dm                G
 sing mung kerono nyaman
               C    -Em
iso dadi bebarengan

F                 G
 ora bakal nemu pemenang
    Em   E       Am
antara.. kowe ro aku
Dm                    G
 mung iso nyuwun nang Gusti
-F    Em        E              Am
 ben iso ucul jeneng sing neng ati
Dm              G              C
 maturnuwun pun ngancani, maturnuwun

[Int]
Am E/G# G D
Am G F G

C                F
 urip kudu terus mlaku
   G                    C
ra mungkin ngenteni loroku
C    -Em   F
 sak abot-abote atiku
   G                 C
pasti diwarasno.. wektu

F                 G
 bener salah ora ono arti
   Em                  Am
mergo.. wes ora dadi siji
Dm      G             C   -Em
 aku nganan.. kowe ngeri

[Chorus]
F                 G
 ngelalekke kowe ora gampang
 Em           E        Am
ora segampang nandur katresnan
Dm                G
 sing mung kerono nyaman
               C                -Em
iso dadi bebarengan.. huwo..ooo

F                 G
 ora bakal nemu pemenang
    Em   E       Am
antara.. kowe ro aku
Dm                    G
 mung iso nyuwun nang Gusti
-F    Em        E              Am
 ben iso ucul jeneng sing neng ati
Dm              G                C
 maturnuwun pun ngancani, maturnuwun
               Dm        G       Am
maturnuwun pun ngancani.. maturnuwun

Chord Pusma Shakira - Remis

CHORD KUNCI GITAR TERKAIT:

Tidak ada kunci gitar terkait