Kunci Gitar NINA - CURANG Chord Dasar


[Intro]
Am F Dm
Dm E Am

[Verse]
              Am
piraku kudu nahan
                  G  Dm
ngaheumheum kasedihan
Dm           E
 atawa milih indit
    Am   E Am
ti salira

[Verse II]
                Am
horeng kapercayaan
                G       Dm
naha ku anjen dicurangan
Dm              E
 kuring anu satia micinta kasalira
       F    E            Am
naha kutega anjen saluas eta

G               Am
salah naon diri kuring kasalira
G                F         Am
dosa naon diri kuring kasalira
Dm                             E
padahal mah diri mikacinta kasalira

[Chorus]
           Am              F
sacinta cintana kuring kasalira
     Dm                        E
sadeudeuh deudeuhna kuring kasalira
        F
mun dihianat mun di sulaya
     Dm Bb G       Am
wayahna..  urang papisah

[Musik]
Am Dm F G Am
E Am Dm Am
F Bm Dm -Bm Am

[Verse III]
                Am
horeng kapercayaan
                G       Dm
naha ku anjen dicurangan
Dm              E
 kuring anu satia micinta kasalira
       F    E            Am
naha kutega anjen saluas eta

G               Am
salah naon diri kuring kasalira
G                F         Am
dosa naon diri kuring kasalira
Dm                             E
padahal mah diri mikacinta kasalira

[Chorus]
           Am              F
sacinta cintana kuring kasalira
     Dm                        E
sadeudeuh deudeuhna kuring kasalira
      F
mun dihianat mun di sulaya
    Dm Bb G       Am
wayahna..  urang papisah

[Verse IIII]
G               Am
salah naon diri kuring kasalira
G                F         Am
dosa naon diri kuring kasalira
Dm                             E
padahal mah diri mikacinta kasalira
    Am
kasalira

Chord NINA - CURANG

CHORD KUNCI GITAR TERKAIT:

Tidak ada kunci gitar terkait