Kunci Gitar Arya Galih feat Shinta Arsinta - Tombo Chord Dasar


[Intro]
F G Em Am Dm  G

[Verse]
                  C
yen iseh kurang welasku
      F          G          C
tak jaluk.. seng gedhe ngapuramu
C                Dm
 aku iseh akeh lupute
G                   C   G
 urung becik koyo liane

C
 tekamu nambani aku
      F        G         C
ngancani.. nglalekne masalalu
C                   Dm
 dadi panggonku cerito
     G                   C
sliramu tombo ati sing loro

   F       G    Em         Am
ngapurane aku kadang sembrono
 Dm           G          C
ora ngrumat malah reno reno
  F         G         Em          Am
didandani kurange.. dirumat tresnone
    Dm           G             C
ben sempurna langgeng tekan mbesuke

[Chorus]
        F        G
sembahnuwun wong manis
         Em          Am
wes njangkepi tresno iki
  Dm     G         C
saiki.. atiku ra sepi

      F          G
tak antepke neng ati
     Em         Am
sampean tak gemateni
       Dm            G
dilalekke loro wingi
                   C
mlaku bareng karo aku dilakoni

[Int]
F G Em Am
Dm G C

Fm G   Em Am Dm-Em-F-F#m G
 sepurane..        sa..lahku.. woo

   F       G    Em         Am
ngapurane aku kadang sembrono
 Dm           G          C
ora ngrumat malah reno reno
  F         G         Em          Am
didandani kurange.. dirumat tresnone
    Dm           G             C
ben sempurna langgeng tekan mbesuke

[Chorus]
        F        G
sembahnuwun wong manis
         Em          Am
wes njangkepi tresno iki
  Dm     G         C
saiki.. atiku ra sepi

      F          G
tak antepke neng ati
     Em         Am
sampean tak gemateni
       Dm            G
dilalekke loro wingi
                   C
mlaku bareng karo aku dilakoni

       Dm            G          Am
tekamu ning urip iki.. nambani

Chord Arya Galih feat Shinta Arsinta - Tombo

CHORD KUNCI GITAR TERKAIT:

Tidak ada kunci gitar terkait